ДОСТАВКА СРОКОВЕ, НАЧИНИ И УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА:
♦ Срокове за доставка: Малка част от стоките пазим в наличност. Повечето са внос и доставката им отнема от 15 до 25 работни дни. След като направите поръчка, в рамките на 48 часа ние ще се свържем с вас, за да уточним дали продуктите са налични или ще се наложи да изчакате доставка от чужбина.
♦ Начини на доставка: Доставките в рамките на страната са с куриерска фирма може и по ваш избор. Може да изпратим поръчката до офис на куриера във вашия град, което ще е малко по-евтино. Ако искате доставка до офис на куриера или желаете да Ви изпратим поръчката с определена куриерска фирма, моля, опишете това при попълване на поръчката. Във ваш интерес е да посочвате и мобилен телефон на които можем да се свържем и да уточним детайлите около поръчката. Мобилният телефон ще ви бъде от полза и ако случайно куриера не успее да открие вашият адрес, ще ви се обади на посоченият от вас мобилен телефон за да уточни местоположението ви.
♦ Условия за доставка
1. Поръчаната стока се доставя на посочен от клиента адрес за доставка.
2. При избор на “доставка с наложен платеж”, клиентът е длъжен да заплати стоката при получаването й.
3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
4. Транспортните разходи в рамките на страната, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
♦ с наложен платеж
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес и лично ви предаде закупената от www.mdbazar.com стока.
♦ по банков път с платежно нареждане или Online Banking.
Необходимо е да направите превод на сумата, себестойност на направената поръчка по фирмената сметка на магазина.
Важно: Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. При плащане по банков път заплащате единствено стойността на поръчаните продукти. Доставката ще заплатите на куриера при получаването на вашата поръчка.